Алпай се заканва, че Мелек ще остане без деца

Халил случайно стана свидетел на това как баща му казва много неприятни думи за Мелек и я обижда. Той искаше да говори с него за това, но мъжът не го слушаше. Халил беше ядосан и изрази всичко, което мисли, пред баща си. Той каза на баща си да не смее повече да произнася името на Мелек. Мъжът отсече, че е негов баща, но Халил заяви, че такъв баща той няма. Майката на Халил започна да разбира, че синът й наистина обича Мелек.

Тя започна да говори с него и пита дали е сигурен в чувствата си към тази жена? И най-важното, дали самата Мелек иска да прекара живота си до Халил? Жената е много притеснена за Халил и напоследък в дома им нависнаха мрачни облаци. Бившият съпруг на Мелек пристига ядосан и казва, че ако Мелек  успее да види децата си отново, трябва да благодари на Всевишния.

Алпай започва да настройва децата си срещу майка им и им казва неща, които определено няма да им харесат. Той също разказва за това, че тя продължава да се среща с бившия си годеник. Халил казва на Мелек, че тя трябва да гледа на живота по различен начин и от по-добра страна, само тогда всичко може да се промени. Мелек научава, че новото гадже на Дефне се казва Однан…

–  

Сподели