Алина Боз се влюби в Умут Евирген

Талантливата турска актриса Алина Боз се впусна в нов романс с бизнесмена Умут Евирген, бившият любим на Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и Серенай Саръкая.

Само преди 2 месеца тя и музикантът Митхат Йозер прекратиха своята връзка като според публикации в турската преса двамата са се разделили преди 2 месеца и половина след завръщането им непосредствено след завръщането им от почивка в Португалия.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Умут отдавна ухажва Алина, но доскоро тя спазваше дистанция с него. Изглежда, че е успял да спечели нейното сърце като дори разпространи в социалните мрежи снимки от тяхната първа съвместна почивка в Миконос, Гърция.

33-годишният Евирген е роден в Истанбул. Завършва специалност „Бизнес администрация“ в университета „Бъркли“ в Ню Йорк. Завръща се в своята родина и придобива магистърска степен в университета „Билги“ в специалност „Кино“. Досега е режисирал три филма.

Умут и Алина на почивка в Гърция

24-годишната Боз е позната на българските зрители с ролите на Азра в „Не пускай ръката ми“ и на Хазал в „Твоят мой живот“. През изминалата година актрисата е екранна партньорка на талантливия Тарък Емир Текин (Селчук от „Мрежа от лъжи“) в романтичната поредица „Приказка за една фея“.

Източник: tvsaga.com

Сподели