Алина Боз – раздяла след 5 години

Прочутата турска актриса Алина Боз и музикантът Митхат Йозер, който е със 17 годин по-възрастен от нея, сложиха край на своята връзка. Според публикации в турската преса двамата са се разделили преди 2 месеца и половина след завръщането им непосредствено след завръщането им от почивка в Португалия.

Тогава стана известно, че Митхат е закупил апартамент в Лисабон на стойност 800,000 евро и че е поискал официално португалско гражданство. Действията му станаха повод за медийни спекулации, че изпълнителят е поискал ръката на дългогодишната си любима, но слуховете не бяха потвърдени както от него, така и от Алина.

Светските хроникьори твърдят, че актрисата и музикантът възприемат отношенията си за изчерпани и затова са предпочели пътищата им да се разделят. Боз възнамерява да се съсредоточи изцяло върху своята кариера и води преговори за нов проект. През последния месец тя се намираше в Рим за снимките на рекламна кампания за водещата италианска марка бижута Булгари.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

От новината за раздялата незабавно се е възползвал продуцентът, режисьор и бизнесмен Умут Евирген, който вече е подновил опитите си да привлече интереса на Алина, изпращайки й съобщения и пишейки й коментари в социалните мрежи. В миналото Умут е имал романтични връзки с актрисите Туба Бююкюстюн, Серенай Саръкая и Мелиса Шенолсун.

24-годишната Боз е позната на българските зрители с ролите на Азра в „Не пускай ръката ми“ и на Хазал в „Твоят мой живот“. През изминалата година актрисата е екранна партньорка на талантливия Тарък Емир Текин (Селчук от „Мрежа от лъжи“) в романтичната поредица „Приказка за една фея“.

Източник: tvsaga.com

Сподели