Алина Боз и Митхат Джан Йозер подготвят сватба ?

В продължение на пет години популярната актриса Алина Боз изживява романс с музиканта Митхат Джан Йозер. Изпълнителят е син на прочутата певица Сезен Аксу, наричана „Кралицата на турската поп музика”. Той е с 17 години по-възрастен от Алина и отношенията им често са любима тема на публикации в лайфстайл изданията в родината им.

През последните дни турски медии упорито разпространяват новината, че светската двойка се подготвя да официализира връзката си. Светските хроникьори се позовават както на информации от близки на актрисата и музиканта, така и на последната снимка, споделена от Алина в официалния й профил в Инстаграм. За фотографията се твърди, че е направена непосредствено, след като Митхат е отправил предложение към своята любима.

Според турските медии с последната си снимка, споделена в социалните мрежи, Алина и Митхат потвърждават слуховете, че са се сгодили

Неотдавна Алина и Митхат се завърнаха от пътешествие до Лисабон, където музикалният изпълнител купи двустаен апартамент в центъра на града на стойност 800 000 евро. Според медийните публикации Йозер се е възползвал от правото, което извършената инвестиция му предоставя, и е подал молба за получаване на португалско гражданство. Очаква се процедурата да завърши през 2027 г. Така след женитбата си с Митхат Алина също ще има възможността да стане гражданка на Португалия.

https://www.instagram.com/p/CrGbkeGNyEP/
Митхат Джан Йозер

24-годишната Боз е позната на българските зрители с ролите на Азра в „Не пускай ръката ми“ и на Хазал в „Твоят мой живот“. През изминалата година актрисата е екранна партньорка на талантливия Тарък Емир Текин (Селчук от „Мрежа от лъжи“) в романтичната поредица „Приказка за една фея“.Източник: tvsaga.com

Сподели