Албански актьор замества Яман в “Наследство”

Снимките на рейтинговата семейна драма ще продължат, дори и след напускането на звездата Халил Ибрахим Джейхан, който в продължение на 3 години изпълнява ролята на бизнесмена Яман Къръмлъ. Актьорът обяви, че прекратява ангажимента си преди няколко месеца, но епизодите с негово участие все още се излъчват в южната ни съседка. Халил ще се присъедини към екипа на нов амбициозен проект от продуцента Фатих Аксой („Опасно изкушение“), като за негова екранна партньора е избрана Мелиса Дьонгел (Джерен – „Почукай на вратата ми“, Сюрея – „Намери ме“, Дениз – „Нашата история“).

Вече е избран заместник на Халил в „Наследство“. Продуцентите от компания „Карамел Япъм“ ангажират албанския актьор Ник Кселилай за образа на Пойраз, като все още не са известни подробности за екранния му герой. Ник е роден на 5 март 1987 г. в Тирана, започва кариерата си в лентата „Тъгата на г-жа Щайнер“ (2008), като получава награди на няколко международни фестивали.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Родителите му са военни и на 14 години той заминава за Истанбул, за да постъпи в елитна офицерска академия. Престоят му в града на Босфора обаче продължава едва 7 месеца, като при завръщането в своята родина той решава да се посвети на артистичното поприще. Любовта му към Турция остава и през годините той участва в няколко сериала, сред които „Изгубеният град“ (2012–2013), „Всяка любов е сбогуване“ (2014) и „Велико пробуждане“ (2020).

За втори път създателите на сагата залагат на артист от чуждестранен произход в главна роля. След оттеглянето на Съла Тюрколу (Сехер) за екранна партньорка на Джейхан е ангажирана грузинската актриса и модел Нана Стамболишвили. Тя постъпва в имението Къръмлъ като гувернантка за Юсуф, но в действителност е наета да убие Яман, в когото неочаквано се влюбва.

Източник: tvsaga.com

Сподели