Айча Айшин Туран с нова визия и пред нови предизвикателства

Чаровната турска актриса Айча Айшин Туран позира пред обектива на списание InStyle за специална фотосесия, публикувана в априлския брой на популярното лайфстайл издание. Красавицата, позната на българските зрители от сериалите „Мерием“ и „Черна роза“, впечатли своите почитатели с атрактивна нова визия и направи любопитни признания относно новия етап от живота си.

Айча определя себе си като целенасочена личност – поставя си реалистични цели и работи последователно по осъществяването им

„Докато бях на 29, всички около мен твърдяха, че 30-тата годишнина е повратен момент за една личност.  Оказа се, че наистина е така. Сега имам чувството, че се променям с всеки ден, но наистина харесвам тези малки трансформации в себе си“, заявява актрисата, която през октомври навърши 30 години.

Айча признава, че въпреки популярността си, се опитва да води спокоен и обикновен начин на живот. На фона на завидните й умения пред камера, актрисата разкрива, че в реалността е много срамежлива и това лесно може да се забележи от околните по поруменяването на лицето й. „Аз съм много спокойна и търпелива личност, но определено имам и по-импулсивна страна. За тези, които не ме познават добре, отстрани може да изглеждам дистанцирана и студена, но това e погрешно впечатление. Мога да бъда и много забавна“, уверява Туран.

Преди да поеме по пътя на шоубизнеса тя мечтае да учи право, но интересът й към киното надделява в избора й на професия

Актрисата отбелязва също и, че в миналото си е била краен перфекционист. Днес обаче се опитва да ограничава тази черта от характера си, тъй като осъзнава, че тя не я прави щастлива.

Айча не крие амбициите си един да преследва и музикална кариера, но за момента демонстрира безспорните си вокалните си заложби единствено в телевизионни предавания и в проекти с нейно участие.

Айча е най-малкото от седем деца в своето семейство, за което споделя, че е много сплотено

Тя свири на цигулка от 7-годишна възраст и до завършването на гимназиалното си образование е изцяло отдадена на музиката. По-късно се увлича и от актьорството и изучава специалност „Кино и телевизия“ в Истанбулския университет.

Дебютът й като актриса е през 2011 г. в сериала „Чуй ме, любими“. Следва участие в хитовата поредица „Черна роза“, което я превръща в  разпознаваемо лице и дава тласък на кариерата й. През 2015 г. получава първата си главна роля в комедийната филмова лента „Сладко и опасно“, а през 2017 г. се превъплъщава в образа на несправедливо обвинената в убийство Мерием в едноименния драматичен сериал. Заради блестящата си представяне и големия успех на проекта, непосредствено след финала му Айча е поканена да стане екранна партньорка на Чаатай Улусой в първия оригинален турски сериал за стрийминг платформата „Нетфликс“ – фантастичната поредица „Защитникът“. Следващите продукции с нейно участие са семейната сага „Мразовито“ и криминалната драма „А. Ръза“, където също изпълнява главни роли.

Айча Айшин Туран
Почитателите й се надяват, че новата й визия е свързана с ново екранно превъплъщение

През лятото на 2021 г. Айча партнира на харизматичния Алп Навруз в романтичната комедия „Приказка на острова“. Екранната им любов бързо се пренася и в реалността и двамата изживяват бурен романс, който обаче приключва след около година.

Съвсем скоро се очаква премиерата на последния до момента проект с нейно участие – романтичната филмова лента „Довери ми се“.

Освен актриса Айча е и рекламно лице на световноизвестни марки

Сподели