Айча Айшин Туран в тайна връзка с политик

Атрактивната актриса Айча Айшин Туран, която впечатли българската публика с ролите си в семейните драми “Мерием” и “Черна роза”, се впусна в нов романс след раздялата с колегата си Алп Навруз. Още през лятото на т.г. Туран беше заснета в компанията на 40-годишният Мехмет Аслан, бивш актьор и вицепрезидент на опозиционната Партия на националистическото действие.

Айда и Мехмет продължават да отричат, че имат романтична връзка, въпреки красноречивите папарашки снимки. Преди броени дни двамата бяха видени на летището в Истанбул да се завръщат от съвместната им почивка в Анталия.

Тогава хроникьорите обърнаха внимание на изпълнения с тъга поглед на Туран, което породи спекулации, че между нея и новият й любим е възникнал конфликт, или тя е научила за прекратяване на снимките на романтичната комедия, където партнира на Серкан Чайолу.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Представителите на пресата публикуват материали, в които твърдят, че Мехмет е представил любимата си на своята майка Зейнеп Арзу Аслан и тя се е противопоставила на връзката им. Само няколко дни по-късно Аслан коментира спекулациите: “Синът ми не ме безпокои със срещи с маловажни личности.

Мехмет никога не би ме запознал с някой, който не заслужава да седне на моя стол. Той много добре знае какви качества трябва да притежава жената, на която да ме представи, за да целуне ръката ми. Когато този ден настъпи, ще я приема за своя снаха”, посочва Зейнеп. Изявлението й само потвърждава слуховете, че не одобрява отношенията на сина си с младата актриса.

Източник: tvsaga.com

Сподели